Zoeken
 • Vertex

  Voor sterke en flexibele dekvloeren zonder barsten gebruikt u Vertex Grid. Dit innovatieve product is vervaardigd van glasvezel en werkt als versterker en stabilisator van alle soorten dekvloeren. Zo is het assortiment van Vertex toepasbaar voor het versterken van traditionele dekvloeren, zelfnivellerende dekvloeren en gevelrenovaties.

   

  De voordelen van Vertex Grid: 

  • Tot wel 60% minder kans op barsten in vergelijking met cementdekvloerengaas
  • Tot wel 50% minder zichtbare barsten in vergelijking met polypropyleenvezels
  • Makkelijk te snijden en installeren
  • Licht van gewicht; een rol van 50 meter weegt slechts 7 kilogram
  • De rollen van 20 en 50 meter zijn eenvoudig te vervoeren

  Niet voor niets gebruiken steeds meer bouwondernemers Vertex Grid in plaats van cementdekvloerengaas of polypropyleenvezels. 

   

  Saint Gobain

  Vertex is een merk van Saint Gobain, een wereldleider op het gebied van bouwmaterialen. Bij de ontwikkeling van al haar materialen houdt Saint Gobain de toekomst voor ogen. Duurzaamheid is in haar producten en materialen geborgd. Dat betekent dat alle materialen voldoen aan de duurzaamheidseisen, veilig zijn en geproduceerd zijn met behulp van natuurlijke hulpbronnen. 

   

  Vertex bestellen

  Voor het bestellen van Vertex Grid, kunt u terecht bij een van onze vertegenwoordigers of dealers. Neem contact met ons op voor meer informatie of een verkooppunt bij u in de buurt. Onze dealers kunt u ook vinden op de website www.vertexgrid.nl