Zoeken
 • SEMIN

  Het productassortiment van SEMIN loopt uiteen van pleisters tot lijmen voor iedere ondergrond. Zowel voor binnen- als buitengebruik. De schilder- en stukadoorproducten, zoals pleisters, lijmen en vulplamuur, zijn gebruiksvriendelijk, sterk en hebben een hoog maskerend vermogen. SEMIN CE78, een uitstekende voegenvuller op basis van gips en SEMIN Sem Light een lichtgewicht vulmiddel zijn de producten waar SEMIN bekend om staat.

   

  SEMIN voor schilder en stukadoor

  SEMIN is de Franse fabrikant van pleisters en lijmen voor schilder en stukadoor. Evenals Woodfield is SEMIN een familiebedrijf. De cultuur van onze bedrijven sluit naadloos op elkaar aan, zo ook onze kijk op schilder- en stukadoorproducten. Inmiddels heeft SEMIN vijf fabrieken in Frankrijk. Daarnaast zijn er vestigingen in Rusland, Algerije, Tsjechië, Spanje, Duitsland en Polen. Met ruim 5000 klanten over de hele wereld is het duidelijk dat SEMIN staat voor kwaliteit en duurzaamheid.  

   

  Producten SEMIN bestellen

  Voor het bestellen van schilder- of stukadoormaterialen van SEMIN, kunt u terecht bij een van onze vertegenwoordigers of dealers. Neem contact met ons op voor meer informatie of een verkooppunt bij u in de buurt.