Zoeken
 • Airlessco by Graco

  Airlessco opgericht in 1975, is reeds jaren onderdeel van de Graco group. In het brede assortiment van Airlessco vinden we o.a. Airless spuitmachines voor de professionele spuiter of belijningsmachines voor de wegbelijning. Bij Airlessco staat duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel.

   

  Waarom kiezen voor Airlessco?

  • Ongeëvenaarde Prestaties
  • Airlessco-verfspuitapparatuur overtreft de meeste andere verfspuitapparatuur op het vlak van operationele levensduur en lage onderhoudskosten. Een Airlessco pomp verwerkt meer liters verf op een betrouwbare manier en met uitmuntende resultaten bij elke klus.

  • Ongekende duurzaamheid
  • Airlessco-verfspuitapparatuur bevat een uiterst duurzame DC-motor. Deze loopt langzamer en drijft de pomp aan met een solide tandwielsysteem. Daarnaast heeft de zuiger een lange levensduur omdat deze gemaakt is van gehard roestvrij staal en chroom. De nastelbare pakkingen maakt de pomp van Airlessco ook uniek, u heeft hierbij de mogelijkheid om de spanning van de bovenste en onderste pakking af te stellen. Daardoor zullen deze ook langer meegaan.

    

  Service

  Woodfield beschikt over een eigen servicecenter waar zowel onderhoud en eventuele reparaties aan de Airlessco pompen uitgevoerd kunnen worden. Hierbij kunnen wij u een vervangend toestel aanbieden zodat u altijd door kan blijven gaan met uw klus.

   

  Airlessco apparatuur bestellen

  Voor het bestellen van de producten van Airlessco, kunt u terecht bij een van onze vertegenwoordigers of dealers. Neem contact met ons op voor meer informatie of ga langs bij een verkooppunt bij u in de buurt.