Zoeken

Importeur

Woodfield is exclusief importeur van de merken Rohrlux, Vertex en SEMIN. Daarnaast zijn we Select Dealer van Festool-schuurmachines. Alle merken waarvan wij het importeurschap voeren zijn A-merken. Deze merken leveren - net als wij - niet alleen producten en materialen, maar ook specifieke kennis. Hierdoor gaat u goed geïnformeerd aan de slag. Met ieder materiaal, op iedere ondergrond.

Semin

Woodfield is al vanaf 1995 importeur van SEMIN. Het Franse merk staat voor hoogwaardige pleisters en lijmen voor schilder en stukadoor.

Lees meer

Vertex

Vertex Grid is vervaardigd uit glasvezel. Dit innovatieve product is een versterker en stabilisator van alle soorten dekvloeren.

Lees meer

Rohrlux

Goed licht bevordert de productiviteit én veiligheid, dat belooft Rohrlux met haar kwalitatief hoogwaardige bouwlampen.

Lees meer

Tiger grip

Tiger Grip is marktleider op het gebied van veiligheid en antislip overschoenen. Tiger Grip veiligheidsoverschoenen draag je over je eigen normale schoen heen.

Lees meer

Brush Mate

De Brush Mate is een opbergsysteem voor kwasten dat ervoor zorgt dat de kwasten na het schilderen klaar staan voor de volgende klus.

Lees meer

Airlessco

De krachtige en robuuste Airlessco pompenlijn voor de professionele spuiter, kenmerkt zich door eenvoud en optimale prestaties.

Lees meer