Zoeken
 • Verfgroothandel Schijndel

  Op zoek naar een verfgroothandel in Schijndel? Woodfield heeft jaren ervaring met verf en andere schilder- en stukadoorbenodigdheden. Vanaf 1974 zijn wij gevestigd in Uden, later kwamen daar vestigingen in andere plaatsen bij, waaronder Schijndel in 2016. Daarmee is Woodfield dé verfspecialist in de regio Noord-Brabant. U vindt onze Schijndelse verfgroothandel aan de Heidebloemstraat 45.

  Bezoek verfgroothandel Schijndel

  De verfgroothandel in Schijndel is van maandag tot en met vrijdag geopend. Bij een bezoek aan de verfgroothandel adviseren onze vertegenwoordigers u over de verschillende verfmerken: Veveo, Lucite, Delta, Drost, Copperant en Relius. Maar ook voor verftechnische vragen kunt u bij hen terecht. Bovendien kunnen zij voor u alle kleuren verf produceren met behulp van de aanwezige kleurmengmachine. Buiten de openingstijden kunt u ook materialen laten bezorgen. Mail daarvoor naar schijndel@woodfield.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0) 73-7513408.

   

   

  Verf kopen Schijndel

  Koopt u verf bij Woodfield in Schijndel, dan mag u uitgaan van een kwaliteitsvol en duurzaam product. Op basis van uw wensen en eisen adviseren we u over de beste soort verf. Of u nu lakken, primers, muurverf, vloercoatings of een andere verfsoort nodig heeft. Iedere vraag verlangt een andere kijk op de benodigde materialen. Naast onze vestiging in Schijndel, heeft Woodfield ook vestigingen in Uden, Nijmegen, Den Bosch, Oss, Tilburg, Eindhoven en Helmond en een winkel in Uden waar u werkkleding en beschermingsmiddelen kunt vinden.


 • Adresgegevens

  Heidebloemstraat 45
  5482 ZA Schijndel

  Neem contact met ons op
  T +31 (0)73 - 7513408
  M (WhatsApp) 06-40105708

   


  Openingstijden

  ma t/m do van 07.00 tot 17.00 uur
  vrijdag van 07.00 tot 16.30 uur

  Volg ons

  27 april Koningsdag gesloten (alle filialen)
  5 mei Bevrijdingsdag geopend (alle filialen)
  21 mei Hemelvaart gesloten (alle filialen)
  1 juni Pinksteren gesloten (alle filialen)