Zoeken
 •  

  Verf en advies Uden

  Wanneer u verf gaat kopen in Uden bij Woodfield, staan onze medewerkers voor u klaar om advies te geven. De groothandel in Uden is op werkdagen geopend. In onze verfgroothandel kunt u ook toebehoren en stukadoorsmaterialen kopen. Plaats uw bestelling per mail via uden@woodfield.nl. Dat kan 24 uur per dag. Voor meer informatie over producten, kunt u ook telefonisch contact opnemen via +31 (0)413 - 754630. Eventueel komen onze vertegenwoordigers bij u op locatie langs om te kijken naar de situatie. 

  Verfgroothandel Uden

  Bij de verfgroothandel in Uden, de vestiging die sinds 1974 bestaat, vindt u een compleet assortiment aan schilder- en stukadoormaterialen voor de (semi)professionele markt. De verfgroothandel bevindt zich aan de Loopkantstraat 24 in Uden. Naast dit servicepunt, aan de Loopkantstraat 26 in Uden, vindt u ook de in 2017 geopende Workwearshop waar u beschermingsmiddelen en werkkleding van het merk Blåkläder kunt kopen. 


  Verf en toebehoren Uden

  Naast verf, lijmen, pleisters en andere materialen die nodig zijn voor wandafwerking, kunt u in Uden ook terecht voor verfpompen, tape, kwasten en andere toebehoren. Het assortiment biedt u een ruime keus aan producten en merken, zoals verf in alle kleuren van Veveo, Lucite, Delta, Drost, Copperant of Relius. Onze specialisten helpen u op locatie in Uden graag verder. Ook is er een kleurmengmachine aanwezig. Hierdoor vindt u altijd de beste verf in de juiste kleur voor uw wandafwerking.


 • Adresgegevens

  Loopkantstraat 24
  5405 AC Uden

  Neem contact met ons op
  T +31 (0)413 - 754630
  M (WhatsApp) 06-40921476

   


  Openingstijden

  ma t/m vr van 07.00 tot 17.00 uur

  Volg ons

  27 april Koningsdag gesloten (alle filialen)
  5 mei Bevrijdingsdag geopend (alle filialen)
  21 mei Hemelvaart gesloten (alle filialen)
  1 juni Pinksteren gesloten (alle filialen)