Zoeken
 • Verfgroothandel Tilburg

  Woodfield is specialist op het gebied van schilder- en stukdoormaterialen. In Tilburg zijn wij gevestigd aan Calenwiel 20. U kunt van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur bij ons terecht voor deskundig advies met betrekking tot verf, pleisters, lijmen, afplaktape, stuclopers, kwasten, verfpompen en alle andere denkbare schilder- en stukadoormaterialen. Ook zijn al onze materialen leverbaar op bestelling. Indien gewenst bezorgen wij uw bestelling op een door u aangegeven locatie. Naast onze verfgroothandel in Tilburg hebben wij nog meer vestigingen. Dit maakt Woodfield dé verfspecialist van Noord-Brabant.

  Schilder- en stukadoormaterialen Tilburg

  Bij Woodfield in Tilburg kunt u terecht voor alle producten die schilders en stukadoors nodig hebben om werkzaamheden uit te voeren. Tevens is Woodfield select grossier Veveo. De groothandel is gemakkelijk bereikbaar en onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over de producten die het beste bij u passen. Daarnaast kunt u verf laten mengen in onze kleurmengmachine. Het voordeel van Woodfield is dat alle medewerkers vakmensen zijn. Doordat zij zelf met producten gewerkt hebben, weten zij u veel te vertellen over de toepassingen hiervan. De verfmerken die wij voeren zijn Veveo, Lucite, Delta, Drost, Copperant, Relius en Private Labels.

  Verf kopen in Tilburg

  Wilt u verf kopen bij Woodfield in Tilburg? Kom dan langs in onze groothandel om het gehele assortiment te bekijken. Liever een bestelling plaatsen? Dat kan door een mail te sturen naar tilburg@woodfield.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen op 013-7514190. Ook kunt u een WhatsApp-bericht met uw bestelling sturen naar 06-40929044. Bent u op zoek naar werkkleding en andere beschermingsmiddelen? Kom dan langs in onze Workwear en Safety Shop in Uden.

 • Adresgegevens

  Calenwiel 20
  5056 DB Tilburg

  Neem contact met ons op
  T 013-7514190
  M (WhatsApp) 06-40929044

  Openingstijden

  Ma t/m vr van 07.00 tot 17.00 uur

  Volg ons

  27 april Koningsdag gesloten (alle filialen)
  5 mei Bevrijdingsdag geopend (alle filialen)
  21 mei Hemelvaart gesloten (alle filialen)
  1 juni Pinksteren gesloten (alle filialen)