Zoeken
 • Verfgroothandel Oss

  Sinds 2014 vindt u in Oss een van de vijf verfgroothandels van Woodfield. Aan de Kantsingel 16c kunt u terecht voor het kopen van verf, pleisters, lijmen, spack, afplaktape, stuclopers, kwasten, verfpompen en meer schilder- en stukadoormaterialen. Van maandag tot en met vrijdag is de verfgroothandel geopend. Daarnaast leveren wij ook verf en toebehoren op bestelling.


  Verf en toebehoren Oss

  Bij Woodfield in Oss haalt u muurverf en andere producten voor schilder- en stukadoortoepassingen. De groothandel is makkelijk bereikbaar en onze medewerkers staan er voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste verf of andere benodigdheden, zoals verfpompen, fine line tape van Woodfield en stuclopers. Met de aanwezige kleurmengmachine kunnen zij voor u iedere gewenste kleur maken. Het voordeel is dat al onze medewerkers vakmensen zijn geweest. Zij hebben zelf met onze materialen en producten gewerkt en weten u daarom veel te vertellen over verf en de toepassing ervan. De verfmerken die wij voeren zijn Veveo, Lucite, Delta, Drost, Copperant, Relius en private labels.

   

  Verf kopen in Oss

  Verf kopen in Oss bij Woodfield? Neem contact op via telefoonnummer +31 (0)412 - 636814 of kom langs om het assortiment te bekijken. Een bestelling plaatsen kan per mail via oss@woodfield.nl. In onze andere vestiging in Uden vindt u daarnaast een ruim assortiment aan beschermingsmiddelen en werkkleding. 


 • Adresgegevens

  Kantsingel 16c
  5349 AJ Oss

  T +31 (0) 412-636814
  E oss@woodfield.nl 

   


  Openingstijden

  ma t/m vr van 07.00 tot 17.00 uur

   

  Volg ons