Zoeken
 • Verfgroothandel Nijmegen

  Woodfield is specialist op het gebied van schilder- en stukadoormaterialen. De verfgroothandel is onder meer gevestigd in Nijmegen en biedt een totaalassortiment aan verf, tapes, pleisters en toebehoren. U vindt de verfgroothandel aan de Factorijweg 12 in Nijmegen. De locatie is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 7.00 uur tot 17.00 uur.

   

   

  Verf Nijmegen

  Op onze locatie in Nijmegen vindt u verf van onder meer de verfmerken Veveo, Lucite, Delta, Drost, Copperant en Relius. Daarnaast hebben we Woodfield-muurverf van hoogwaardige kwaliteit. Onze medewerkers zijn allemaal gespecialiseerd en hebben een schilder- of stukadoorachtergrond waardoor ze u kunnen adviseren over kleuren en ondergronden. Op die manier vindt u altijd de verf die u nodig heeft.

   

  Verf- en stukadoorsmaterialen Nijmegen

  Voor iedere verfklus bieden we daarnaast toebehoren en beschermingsmaterialen, zoals Woodfield-Tape en stucloper. Het assortiment is aangevuld met materialen voor stukadoors, waaronder pleisters en lijmen van SEMIN. Kortom, een compleet assortiment aan schilder- en stukadoorproducten. En wist u dat we in Uden ook een workwearshop hebben?

   

   

   

  Verf kopen Nijmegen

  Wanneer u een verfgroothandel in Nijmegen zoekt waar u iedere soort verf, in iedere kleur, kunt kopen, dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. U kunt bij ons langskomen, maar ook 24 uur per dag online uw bestelling plaatsen. Mail daarvoor uw bestelling naar nijmegen@woodfield.nl. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de vestiging in Nijmegen via telefoonnummer +31 (0)24 -3733022.  


 • Adresgegevens

  Factorijweg 12
  6541 DN Nijmegen

  Neem contact met ons op
  T +31 (0)24 - 3733022
  M (WhatsApp) 06-40864153

   

  Openingstijden

  ma t/m vr van 07.00 tot 17.00 uur*

  *gedurende de wintertijd van 7.30 uur tot 17.00 uur

  Volg ons

  27 april Koningsdag gesloten (alle filialen)
  5 mei Bevrijdingsdag geopend (alle filialen)
  21 mei Hemelvaart gesloten (alle filialen)
  1 juni Pinksteren gesloten (alle filialen)