Zoeken
 • Verfgroothandel Helmond

  Bent u op zoek naar een verf- en stucadoorgroothandel in Helmond? Kom dan langs bij Woodfield Helmond. Wij zijn elke maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00 uur geopend. Kom snel langs bij Woodfield Helmond. Wij zijn gevestigd op Vossenbeemd 110F. Wij staan hier klaar om u te adviseren over verschillende verfmerken zoals Veveo, Lucite, Delta, Drost, Nelf en Relius. Uiteraard kunt u ook bij onze specialisten terecht met al uw verftechnische vragen.

  Woodfield heeft 45 jaar lang ervaring met verf en andere schilder- en stukadoorbenodigdheden. Woodfield heeft naast Helmond nog meer vestigingen. Daarmee is Woodfield dé verfspecialist in regio Noord-Brabant.


  Onze specialisten in Helmond helpen u graag

  Wanneer u verf koopt bij Woodfield in Helmond, dan mag uitgaan van een kwalitatief goed en duurzaam product. Onze specialisten geven u deskundig advies op basis van uw wensen en behoeften. Iedere vraag verlangt namelijk een andere kijk op de benodigde materialen, of u nu lakken, primeurs, muurverf, vloercoatings of een andere verfsoort nodig heeft. Indien nodig komen onze vertegenwoordigers bij u langs op locatie om u goed te kunnen adviseren.


  Verf en Non Paint Helmond

  Bij Woodfield in Helmond haalt u muurverf en andere producten voor schilder- en stukadoortoepassingen. De groothandel is makkelijk bereikbaar en onze medewerkers staan er voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste benodigdheden, zoals airless machines, fine line tape, stuclopers, kwasten, schuurpapier en rollers. Het voordeel is dat al onze medewerkers echte vakmensen zijn. Zij hebben dan ook zelf met onze materialen en producten gewerkt. Daarom weten zij veel te vertellen over de toepassing van de verschillende producten. Bekijk het hele assortiment van Woodfield Helmond hier


  Schilder- en stukadoormateriaal kopen in Helmond

  Wilt u verf kopen bij Woodfield in Helmond? Kom dan langs in onze groothandel om het gehele assortiment te bekijken. Woodfield Helmond is select Veveo grossier. Liever een bestelling plaatsen? Dat kan door een mail te sturen naar helmond@woodfield.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen op 0492-786980. Ook kunt u een WhatsApp-bericht sturen naar 06-40760575 om uw bestelling te plaatsen. Indien gewenst bezorgen wij uw bestelling op een door u gewenste locatie. Bent u op zoek naar werkkleding en andere beschermingsmiddelen? Kom dan langs in onze Workwear en Safety Shop in Uden


 • Adresgegevens

  Vossenbeemd 110F
  5705 CL Helmond

  Neem contact met ons op
  T +31 (0)492 - 786980
  M (WhatsApp) 06-40760575

   


  Openingstijden

  ma t/m vr van 07.00 tot 17.00 uur

  Volg ons

  27 april Koningsdag gesloten (alle filialen)
  5 mei Bevrijdingsdag geopend (alle filialen)
  21 mei Hemelvaart gesloten (alle filialen)
  1 juni Pinksteren gesloten (alle filialen)