Zoeken
 • Verfgroothandel Den Bosch

  De verfgroothandel van Woodfield in Den Bosch biedt een compleet assortiment als het gaat om wandafwerking. Denk aan verf, pleisters, lijmen, tape, verfpompen, gereedschappen en andere toebehoren. De verfgroothandel met een ruim assortiment bevindt zich aan de Rietveldenweg 64b in Den Bosch. Het is een van onze acht vestigingen in Noord-Brabant en Gelderland. De andere vestigingen bevinden zich in Uden, Nijmegen, Oss, Schijndel, Tilburg, Eindhoven en Helmond.

   

  Verf bestellen Den Bosch

  Afhankelijk van de producten en de hoeveelheid die u nodig heeft, kunt u uw verf of toebehoren bestellen per mail of zelf ophalen in Den Bosch. De verfgroothandel is van maandag tot en met vrijdag geopend. Verf bestellen per mail kan 24 uur per dag. Mail naar denbosch@woodfield.nl. De levering van uw bestelde producten en/of materialen wordt vervolgens zo snel mogelijk met u afgestemd.

   

  Verf kopen Den Bosch

  U heeft in Den Bosch een ruime keus aan allerlei soorten verf van verschillende merken, zoals Veveo, Lucite, Delta, Drost, Copperant of Relius. Hierdoor koopt u altijd verf die past bij uw gebruiksdoeleinden. In de vestiging in Den Bosch kunnen onze medewerkers u inlichten over de voordelen van bepaalde verfproducten. Daarnaast is er een kleurmengmachine aanwezig waarmee alle kleuren van alle kleurenwaaiers gemaakt kunnen worden.


 • Adresgegevens

  Rietveldenweg 64b
  5222 AS 's-Hertogenbosch

  Neem contact met ons op
  T +31 (0) 73 - 6429768
  M (WhatsApp) 06-36322203

   

  Openingstijden

  ma t/m vr van 07.00 tot 17.00 uur

  Volg ons

  27 april Koningsdag gesloten (alle filialen)
  5 mei Bevrijdingsdag geopend (alle filialen)
  21 mei Hemelvaart gesloten (alle filialen)
  1 juni Pinksteren gesloten (alle filialen)