Zoeken

Stucloper

Bouw, verbouw of renovatie? Voordat u begint met schilder- of stukadoorwerkzaamheden, is het van belang om goede voorbereidingen te treffen. Vloeren en ramen lopen het risico op beschadigingen of vervuilingen die niet meer te verwijderen zijn. Een goede bescherming voorkomt problemen en bespaart werk achteraf. Het merk Woodfield Protect-it staat voor een breed aanbod van afdekmaterialen waarmee u vloeren en ramen veilig en effectief beschermd. Voor elke ondergrond leveren wij de juiste stucloper. We adviseren u graag hierover. 


Vloer- en raambescherming

Het assortiment vloer- en raambescherming van Woodfield Protect-it loopt uiteen van stuclopers op rol tot stuclopers van vilt, zelfklevende stuclopers en absorberende stuclopers, stuclopers die slijtvast en milieuvriendelijk zijn, en lichtgewicht stuclopers. U kunt zelfs stuclopers laten bedrukken met een eigen opdruk. Alle vloer- en raambescherming zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

Wilt u ook dealer worden van Woodfield Protect-it? 
Vraag dan een account aan op onze dealer-website www.woodfieldtape.com

 

Stucloper kopen

Wilt u stucloper kopen? Stucloper is verkrijgbaar bij onze vestigingen of dealers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om te weten waar uw dichtstbijzijnde dealer zich bevindt. Stuur uw mail naar verkoop@woodfield.nl