Zoeken

Cleaning Products

 

St. Clear

St. Clear is een uniek geconcentreed product met een doeltreffende werking speciaal ontwikkeld voor de vakman, schilder en stukadoor. Verwijderd moeiteloos vuil, nicotine, oude zeep en waslagen, schoenstrepen, roet, vet, kachelvuil en etc. Wordt gebruikt op alle soorten afwasbare oppervlakken zoals vloeren, kunstof, glas, polyester, aluminum en etc. Bezit een doordringende dieptewerking zodat ook echt oud en opgehoopt vuil in al zijn soorten losweekt. Vervangt ammoniak is reukloos en laagschuimend. Mag ook gebruikt worden in het alledaagse huishouden of in keukens. Daar waar een mildere ontvetter het laat afweten.

 

Clearline Super ontvetter

Clearline Super ontvetter is een uniek geconcentreerd product met een zeer doordringende dieptewerking. Verwijderd moeiteloos vet, nicotine, oud zeep en waslagen, schoenstrepen, roet, radiator en kachel aanslag, bekistingsolie en etc. Mag gebruikt worden op alle soorten oppervlakken zoals vloeren, kunstoffen, aluminium, polyester, rvs en etc. Is een vervanger van ammoniak, geurarm en laagschuimend. Bij een normale dozering van Clearline is nawassen niet nodig. Mag ook in het huishouden gebruikt worden.

 

Broclean Groene aanslag verwijderaar

Broclean Groene aanslag verwijderaar, ter verwijdering en voorkoming van groene aanslag op diverse oppervlakken zoals daken, tegelpaden, ramen, grafzerken, bielzen, tuinmeubelen en etc.

 

Clearline Super reiniger

Clearline Super reiniger is een krachtige allesreiniger met industriele kracht. Reinigt en verwijderd moeiteloos vet, nicotine, schoenstrepen, roet, verweerd vuil en etc. Kan gebruikt worden op praktisch alle oppervlakten zoals kunstof, verfwerk, tegels, vloeren, plafonds en tevens geschikt van ontvetten van motoren. Heeft een frisse geur en is aangenaam in gebruik.