Zoeken

Directie

Woodfield is een echt familiebedrijf. Woodfield werd in september ’74 opgericht door Willem Schaap. Samen met zijn vrouw Joke heeft hij een prachtig bedrijf opgebouwd. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer: Jan-Willem en Joffra Schaap.

Woodfield, een naam om te koesteren
Lees meer

Verkooppunten

Woodfield heeft acht verkooppunten voor schilder en stukadoor. Deze zijn gevestigd in Uden, Nijmegen, Den Bosch, Oss, Schijndel, Helmond, Eindhoven en Tilburg. Ieder servicepunt beschikt over een kleurmengmachine. Daarnaast is er in Uden een speciaalzaak voor werkkleding en veiligheidsartikelen voor elke professional. Alle vestigingen zijn van maandag tot en met vrijdag geopend.

Woodfield, altijd in de buurt
Lees meer

Logistiek

Woodfield-transporten rijden elke dag, overal in de Benelux. Dagelijks bezorgen we bij zo’n 60 tot 80 adressen. Ons logistieke team regelt het vervoer zoveel mogelijk zelf, maar ook maken we goede afspraken met transporteurs. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren en als het moet bezorgen binnen een dag.

Woodfield, overal in de Benelux

Vertegenwoordigers

Kennis zit bij onze mensen ingebakken. Wij hebben specialisten in dienst met stukadoors- en verftechnische kennis. Op iedere specifieke vraag over wandafwerking hebben we een pasklaar antwoord. Eventueel komt een van onze vertegenwoordigers bij u op locatie kijken om u advies op maat te geven. Zij vormen uw eerste aanspreekpunt.

Woodfield: persoonlijk contact en specialistische kennis

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van Woodfield is gevestigd in Uden aan de Loopkantstraat 26, vlakbij de locatie waar het in de jaren ‘70 allemaal begon. Inmiddels is de capaciteit van het magazijn uitgegroeid naar 1800 palletplaatsen. In Uden is sinds 2017 ook de Woodfield Workwearshop met werkkleding en beschermingsmiddelen gevestigd.

Wij gaan voor
service en kwaliteit