Zoeken

Muurverf of lakken kopen voor iedere ondergrond

Als het gaat om muurverf of lak, biedt Woodfield verschillende merken: Veveo, Lucite, Delta, Drost, Copperant, Relius en onze eigen muurverflijn. 

 

Veveo-verf

Veveo onderscheidt zich met een compleet assortiment lakken, zoals Veveo Urethancoat 4S, Veveo Platina SB, Veveo Aqua Titanium, en muurverven, zoals Veveo AC Plus, Veveo AC Top Clean en Veveo Multitex. Veveo is onderdeel van PPG Industries, wereldmarktleider op het gebied van verven en coatings. Het bedrijf bestaat sinds 1883. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Woodfield en Veveo kunnen we u niet alleen Veveo-verf bieden, maar ook advies. Bijvoorbeeld over kleuren en ondergronden. Op die manier streven we samen met u naar de meest snelle, makkelijke en duurzame manier van werken. Producten worden bijvoorbeeld geleverd met werkomschrijvingen, garanties en  onderhoudsschema’s.

 

Lucite-verf

Lucite is een begrip als het gaat om buitengevelverven. Producten als Lucite Housepaint, Lucite Silicat Color en Lucite Silico Therm staan bekend als kwalitatieve en duurzame producten die uitstekend te verwerken zijn. 

 

Delta-verf

Delta omvat een breed gamma aan primers en metaallakken. Tevens beschikken we met Delta Woodprotection over een groot assortiment aan transparante en dekkende systemen. 

 

Drost-verf

Drost is een Nederlands familiebedrijf dat al ruim 100 jaar verven levert voor de meest veeleisende vakmensen. Tegenwoordig is Drost naast voorkeursleverancier van veel schilders steeds vaker de totaal partner van grote opdrachtgevers. De latexmuurverf van Drost is geschikt voor buiten- en binnenmuren. De verflijn bevat muurverf voor verschillende oppervlakken: binnenmuren in natte en droge ruimtes, muren met zuigende ondergronden, muren die regelmatig gereinigd worden, muren die bacteriewerend moeten zijn en meer. Het zeer uitgebeide lakkenprogramma maakt dat Drost voor elke ondergrond het juiste product kan aanbieden. Ook beschikt Drost over een groot assortiment vloercoatings.

 

Copperant-verf

Copperant is momenteel de meest milieuvriendelijke en groene verf van Nederland. De verf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, biobased of watergedragen, en verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Copperant slaagt erin om emissievrij te produceren door te investeren in nieuwe technieken. 

 

Relius-verf

Relius is een Duits A-merk. Alle Relius-muurverfproducten die wij in ons assortiment hebben, voldoen aan hoge kwaliteitseisen van de VOC-regelgeving. Relius R1 is een begrip op het gebied van binnenmuurverven.

 

Woodfield-Verf

Woodfield heeft een zeer uitgebreide muurverflijn. Ga naar de Woodfield muurverflijn.